Scott B

- scott B -

Modig och social hingst med utstrålning uppfödd i lösdrift. Scott deltog vid Riksfölchampionatet i Strömsholm.
Modern Lady Stardust NT är ett Selektionssto som tilldelades diplom vid Kvalitetsbedömningen och fick betygen 9-9 i hoppning. Hon var finalhäst i 4-års championatet, har deltagit i 5- och 6-årschampionatet i hoppning samt som 7-åring i Falsterbo. Lady Stardust har därefter placerat sig i Msv hoppning och har ett hoppindex på 136. Lady Stardust har utöver Scott B lämnat ytterligare en avkomma, Alvin B, som kvalat vidare till Riksfölchampionat. Alvin B blev även uttagen till Elitfölauktion vid Flyinge 2016. Ytterligare en helbror fick fina lovord för sin hoppteknink vid rådgivande hingstbedömning.

Mormodern Rise´n Shine har meriter i 130 hoppning. Mormors mor Movie Star har tävlat framgångsrikt i Svår hoppning. Hon har därefter lämnat 9 avkommor, varav 4 i Msv hoppning och Move Along i Svår hoppning. Mowits har varit framgångsrik i **fälttävlan och vann SM-guld för Young Riders 2016.

Scott är registrerad och ansluten till Breeders. 
Agria extra försäkring mot dolda fel ingår. Flera helsyskon finns att se. Bild på Lady Stardust NT samt en helbror (Oscar B)

© Copyright Björkhaga Sporthästar