Oscar B

- OSCAR B -

Oscar B 2011

Trevlig valack uppfödd i lösdrift och går för närvarande på lösdrift. Lätt att sko, lasta, duscha osv. Kan vara själv i stall och hage. Dock ingen nybörjarhäst!

Modern Lady Stardust NT är ett Selektionssto som tilldelades diplom vid Kvalitetsbedömningen och fick betygen 9-9 i hoppning. Hon var finalhäst i 4-års championatet, har deltagit i 5- och 6-årschampionatet i hoppning samt som 7-åring i Falsterbo. Lady Stardust har därefter placerat sig i Msv hoppning och har ett hoppindex på 136. Lady Stardust har utöver Oscar B även lämnat bland annat Scott B som kvalat till Riksfölchampionat 2017 även Alvin B som kvalade till Riksfölchampionat 2016. Alvin B blev även uttagen till Elitfölauktion vid Flyinge 2016. Oscar fick fina lovord för sin hoppteknik vid rådgivande hingstbedömning.

Mormodern Rise´n Shine har meriter i 130 hoppning. Mormors mor Movie Star har tävlat framgångsrikt i Svår hoppning. Hon har därefter lämnat 9 avkommor, varav 4 i Msv hoppning och Move Along i Svår hoppning. Mowits har varit framgångsrik i fälttävlan och vann SM-guld för Young Riders 2016.

Agria extra försäkring mot dolda fel ingår.

© Copyright Björkhaga Sporthästar